Snel en betrouwbaar transport naar Polen

Wilt u uw goederen snel en zonder zorgen op hun Poolse bestemming krijgen? Dan heeft u alle baat bij een partner die vertrouwd is met het land én die de hoogste kwaliteit levert.

Vedrova heeft meer dan twintig jaar ervaring met transport naar Polen, en mag zich met recht en reden dé specialist ter zake noemen. Laat u overtuigen door onze troeven …

Vedrova: 100% vertrouwd met Polen

Dankzij Vedrova kunt u voor elk transport naar Polen op uw twee oren slapen. We garanderen u een uiterst efficiënt transportproces door:

 • Onze jarenlange ervaring met transport van en naar het land
 • Onze meertalige medewerkers, die zich prima in het Pools kunnen uitdrukken
 • De continue training die ons team krijgt om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetgevingen in Polen

Verder is Vedrova lid van de FIATA, de Federatie van Expediteursorganisaties, en hebben we uiteraard de nodige certificaten op zak om uw lading veilig en met de grootste zorg te vervoeren. Zo zijn we SQAS-, ISO-9001-, ISO-14001- en AEO-gecertifieerd.

Onze transporttypes en -opties

Bovendien beschikken we over een breed aanbod aan transporttypes en -opties. Volg even mee …

Betrouwbaar wegtransport voor elke hoeveelheid

Of u nu een uitzonderlijk grote of een eerder bescheiden hoeveelheid goederen naar Polen wilt transporteren: wij bieden opties aan voor elk scenario.

 • Less than Truck Load (LTL, deeltransport of groupage)
  Dit vormt een uiterst kostenefficiënt alternatief voor individuele verzendingen. Ons planningsteam zorgt voor de optimale combinatie van goederen van verschillende klanten in eenzelfde wagen, zodat we uw goederen niet moeten overladen. Het gevolg: we reduceren de kans op beschadiging tot nul én winnen kostbare tijd.
 • Full Truck Load (FTL)
  U krijgt een volledige vrachtwagen toegewezen speciaal voor uw goederen. Deze optie staat garant voor de kortste transittijd én voor kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit – tenminste, als u met Vedrova in zee gaat!
 • Transport van grote volumes, waarvoor we onze hoogwaardige volumewagens inschakelen.

Vervoer van de meest uiteenlopende goederen

Ook wat het type goederen betreft, hebben we een brede waaier aan gespecialiseerde services – van fresh handling tot uitzonderlijk vervoer.

 • Transport van gevaarlijke goederen of ADR
 • Temperatuurgecontroleerd of geconditioneerd transport, met uitzondering van groenten, fruit en planten, waarbij we er voortdurend over waken dat uw goederen exact de temperatuurcondities krijgen die ze nodig hebben.
 • Uitzonderlijk vervoer, dat we probleemloos organiseren dankzij ons groot wagenpark én de nodige vergunningen.
 • Coiltransport of het transport van rollen staal, waarvoor we de juiste mensen en middelen in huis hebben.

Snelheid van levering

Als u opteert voor LTL, mag u rekenen op een doorlooptijd van drie dagen. Kiest u voor FTL, dan verkorten we die tijd tot twee dagen of zelfs één dag, van deur tot deur. Daarnaast kunt u natuurlijk op ons rekenen voor een express-levering, of een supersnelle bezorging van uw meest dringende zendingen.

Mogen we binnenkort ook úw goederen naar Polen vervoeren?

Vraag vandaag nog een offerte aan