Transport op maat naar Rusland

Laat ons maar meteen met de deur in huis vallen: met meer dan twintig jaar ervaring is Vedrova dé partner voor het transport van uw goederen van en naar Rusland. Onze medewerkers spreken de taal en zijn perfect geplaatst om elk transportproces vlekkeloos te laten verlopen. Bovendien kunnen we snelle doorlooptijden garanderen en bieden we tal van transporttypes en -mogelijkheden aan. Ontdek ze hier!

Vedrova & Rusland: een topcombinatie

Onze medewerkers spreken niet alleen Russisch, ze zijn dankzij continue training ook perfect op de hoogte van de laatste nieuwe wetgevingen in Rusland. Zo bent u dan weer zeker dat uw transport veilig gebeurt en aan alle vereisten voldoet. Bovendien kunnen we SQAS-, ISO-9001-, ISO-14001- en AEO-certificaten voorleggen, en zijn we trots op ons FIATA-lidmaatschap (International Federation of Freight Forwarders Associations).

Volle of gedeelde vrachtwagen?

Wilt u uw goederen snel op hun bestemming in Rusland krijgen? Wanneer ze een volledige truck in beslag nemen, verzekeren we u van een doorlooptijd van amper vijf à zes dagen.

Is zo’n dedicated truck of Full Truck Load (FTL) geen oplossing, omdat u slechts een beperkte hoeveelheid goederen te vervoeren heeft? Dan is LTL of Less than Truck Load het meest kostenefficiënte alternatief. Bij zo’n deeltransport of groupage deelt uw zending een wagen met goederen van andere klanten. Ons planningsteam zorgt ervoor dat uw lading van vertrek- tot eindpunt in dezelfde wagen kan blijven. Zo winnen we kostbare tijd én voorkomen we eventuele beschadigingen bij het overladen. Voor LTL mag u rekenen op zes à zeven dagen doorlooptijd.

Tal van transporttypes en -mogelijkheden

Of u nu temperatuurgevoelige producten koel wil houden of grote volumes naar Rusland moet vervoeren: Vedrova staat voor u klaar.

  • We beschikken over de expertise én de certificaten om het transport van gevaarlijke goederen (ADR) veilig en snel voor onze rekening te nemen.
  • Onze geconditioneerde vrachtwagens met temperatuurregeling brengen al uw temperatuurgevoelige goederen (met uitzondering van groenten, fruit en planten) ongeschonden van en naar Rusland.
  • Vedrova is bedreven in intermodaal transport, zodat u zeker bent van een efficiënte keten aan vervoersmiddelen die uw goederen over de weg, over het water en/of per spoor op hun bestemming krijgen.
  • We beschikken bovendien over de nodige vergunning en wagens om uw wensen op het vlak van uitzonderlijk vervoer te realiseren.
  • Verder bevat ons wagenpark alle middelen om voor uw volumetransport in te staan.
  • Ook coiltransport en express-transport hebben tot slot geen geheimen voor ons.

Op zoek naar een expert om uw goederen vlot en veilig naar Rusland te voeren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan