Vervoer van gevaarlijke stoffen

Het transport van gevaarlijke stoffen of ADR is zonder twijfel specialistenwerk. De regelgeving en de voorschriften moeten streng gerespecteerd worden om de veiligheid van medewerkers, het milieu en de omgeving op elk moment te garanderen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de nodige certificaten én een jarenlange ervaring in ADR kan voorleggen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Partner van de chemische sector

Vedrova heeft alle troeven in huis om u op uw wenken te bedienen wat het transport van ADR-geclassificeerde goederen betreft.

 • Certificaten & awards

We zijn SQAS-, AEO-, ISO-9001- en ISO-14001-geaccrediteerd en beschikken dus over de nodige certificaten om uw ADR-goederen secuur te vervoeren. Verder zijn we lid van FIATA, de International Federation of Freight Forwarders Associations, een gerenommeerde expediteursorganisatie die instaat voor de betrouwbaarheid van haar leden. Daarnaast zijn we trots dat Eastman Chemical Company ons al vier keer voor onze kwaliteitsvolle dienstverlening heeft beloond met hun Supplier Excellence Award.

 • Jarenlange ervaring

Vedrova heeft meer dan twintig jaar ervaring in de chemische sector. We kennen dan ook als geen ander de risico’s die gepaard gaan met ADR, en springen uiterst bedachtzaam om met ADR-geclassificeerde goederen. Bovendien houden onze medewerkers de vinger aan de pols. Ze volgen continu trainingen rond werken met ADR-goederen en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe regelgevingen.

 • Geografisch netwerk

We zijn gespecialiseerd in transport van en naar tal van regionen, zoals Europa, de Balkanlanden en Centraal-Azië. Ook de CIS-landen, met ex-Sovjetstaten als Rusland, Armenië, Oezbekistan en Kazachstan, hebben geen geheimen voor ons.

 • Uitgebreide transportmogelijkheden

Tot slot kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende transportmogelijkheden, zoals:

   • Intermodaal transport, waarbij we meerdere vervoersmiddelen inzetten om uw goederen over de weg, over het water en/of per spoor veilig op hun bestemming te krijgen.
   • Uitzonderlijk vervoer, waarvoor we de nodige vergunningen én het juiste wagenpark hebben.
   • Extra vervoerscapaciteit nodig? We zorgen ervoor. We beschikken namelijk over hoogwaardige volumewagens om elke uitdaging op het vlak van volumetransport tot een goed einde te brengen.
   • Tot slot kennen we de kneepjes van het vak wat betreft express transport.

Wilt u uw gevaarlijke goederen toevertrouwen aan een ervaren partner?

Vraag vrijblijvend een offerte aan